slider06.jpg slider04.jpg slider02.jpg slider05.jpg slider01.jpg slider03.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Sponsoring

HCZ is een echte familieclub en verreweg de gezelligste hockeyclub van Flevoland. HCZ is één van de grootste verenigingen van Zeewolde, de 2e hockeyclub van Flevoland en behoort tot de 10 snelst groeiende hockeyclubs van Nederland. Wekelijks worden in het seizoen op zowel zaterdag als zondag vele hockeypartijen gespeeld en doordeweeks in de avonduren getraind. De leden en hun achterban vormen een interessante doelgroep voor bedrijven en instellingen die op een ongedwongen, sportieve manier met hen in contact willen komen.

Sponsoring betekent voor uw bedrijf en voor HCZ een ‘win-win’: u kunt uw bedrijf en activiteiten onder de aandacht brengen van een belangrijke doelgroep. En helpt onze vereniging om haar kwaliteit op sportief en facilitair gebied verder te verbeteren. Sponsoring wordt ingezet om onze ambities op het gebied van tophockey te realiseren en de breedtesport te ondersteunen.

De Hockey Club Zeewolde biedt u verschillende sponsormogelijkheden. Op deze manier kunt u zelf kiezen wat voor uw bedrijf de meest interessante vorm van sponsoring is. Uiteraard is het mogelijk om in overleg tot eventuele andere vormen van sponsoring te komen. Nieuwe ideeën of suggesties zijn altijd van harte welkom.