slider01.jpg slider04.jpg slider06.jpg slider03.jpg slider02.jpg slider05.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwe Hoofdsponsor.

14-8-2019 | Club

Beste speler speelster, ouder, coach, trainer en andere geïnteresseerde,

Tot deze zomer hebben we samengewerkt met Reece en Sportique, daar is afgelopen zomer een eind aan gekomen. Wij danken Sportique voor de afgelopen 25 jaar sponsoring.

We hebben als Bestuur besloten een samenwerking aan te gaan met The Hockey Centre. Zij zullen samen met Indian Maharadja de nieuwe tenues gaan uitrollen.

The Hockey Centre, welke gevestigd is in Almere op de Louis Armstrongweg 110 (nabij het station Muziekwijk), zal onze huisleverancier worden voor al onze tenue’s en materialen. Buiten de locatie in Almere is er natuurlijk ook een website en webshop, en komt er een speciale Zeewolde omgeving in deze webshop.

Ook zullen ze frequent onze velden in Zeewolde bezoeken met paskleding en materialen. De eerste geplande bezoekdag is 31 augustus.

Wat gaat er allemaal veranderen?

 

We gaan over naar nieuwe tenues van het merk Indian Maharadja. Zowel het uit als het thuis shirt zijn er ook in getailleerde maten.

Er zijn ook clubkousen voor uit en thuis en tevens is er een trainingspak uitgekozen en een uniform vest met hoodie.

Als bestuur begrijpen we natuurlijk volledig dat we van onze leden een investering vragen. Daarom hebben we ook besloten om bij inlevering van het "oude” thuis shirt iedereen een gratis "nieuw” thuis shirt te geven. Als het huidige "oude” thuis shirt gesponsord is en bedrukt, mag deze gehouden worden. Dit komt tot stand door een gezamenlijke investering van HC Zeewolde, The Hockey Centre en Indian Maharadja.

 

Bij ontvangst van dit nieuwe shirt is het niet meer toegestaan te spelen in het Reece of Stag shirt, omdat we anders geen eenheid meer uitstralen als team(s) en club.

Wij verzoeken jullie daarom zo snel mogelijk een shirt te passen zodat we voor het nieuwe seizoen (of in ieder geval zo snel mogelijk) allemaal in de nieuwe kleding staan. Als bestuur zijn we ons er van bewust dat dit kort dag is, maar een hoofdsponsor wisseling vraagt van het bestuur en de vrijwilligers de nodige tijd en aandacht.

Wij verzoeken iedereen om voor 31 augustus te gaan passen bij The Hockey Centre in Almere. Voor degene die dit niet redden kan er op 31 augustus op de openingsdag van Hockey Club Zeewolde ook gepast worden volgens een teamschema. Schema volgt in een andere mail later.

Nieuwe kleding afhalen, kennismaking en extra korting

The Hockey Centre organiseert op 24 augustus een seizoens opening in Almere. Jullie zijn dan van harte welkom tussen 10:00 en 16:00 uur.

Buiten het gratis thuis shirt (bij inlevering van het oude thuis shirt) krijgen jullie op 24 augustus 20% korting op alle overige club kleding. Op het nieuwe trainingspak zelfs 30%. Op alle overige producten (o.a. sticks en schoenen) krijgen jullie 15% korting. Deze actie loopt tot de 2e week van september.

Het adres van The Hockey Centre:

  • Louis Armstrongweg 110, ALMERE
  • 5 min lopen van het station Muziekwijk

 

Jullie zijn allen van harte welkom!

 

Voor vragen omtrent de sponsoring: [email protected]

 

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Hockey Club Zeewolde