slider02.jpg slider04.jpg slider03.jpg slider05.jpg slider06.jpg slider01.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat van HCZeewolde, wordt gevormd door:

Edith van de Beek en Annelies van den Berg. Zij zijn samen verantwoordelijk voor de jongste jeugd, junioren en de senioren. Het wedstrijdsecretariaat is per e-mail bereikbaar via [email protected].

Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor het opstellen van de wedstrijdschema’s, communicatie met andere clubs en de bond, de indeling van de velden en het verwerken van de uitslagen en wedstrijdformulieren.

Wedstrijdschema:
Het wedstrijdschema staat uiterlijk 6 dagen voor de wedstrijd online. Bij Zeewolde is het schema meestal minimaal twee weken van tevoren bekend. Na publicatie wordt het schema in principe niet meer aangepast.  In geval van uiterste nood kan een tijd tot de MAANDAG  19.00 uur voor de wedstrijd aangepast worden. Hierna zijn wijzigingen helemaal niet meer mogelijk.
Aanvoerders, coaches en teammanagers kunnen verzoeken m.b.t. de indeling van wedstrijden en tijden van wedstrijden, indienen bij de wedstrijdsecretaris. (gelieve niet zelf contact op te nemen met de tegenpartij)
Geef eventuele verzoeken en wensen, graag, ruim van te voren door.
Houd er wel rekening mee dat een verzoek niet automatisch gehonoreerd kan worden.
Wedstrijden die niet op de geplande datum gespeeld kunnen worden,  om welke reden dan ook, kunnen na overleg met de wedstrijdsecretaris eerder dan de vastgestelde datum gespeeld worden. Nooit later.

Wedstrijdformulier:
Alle wedstrijdformulieren worden digitaal ingevuld via het DWF.
Twee dagen voor de wedstrijd ontvangen de coaches, teammanagers, aanvoerders en scheidsrechters een e-mail met de benodigde gegevens en de link naar het formulier. Voor een correcte en volledige afhandeling van het DWF zijn de volgende stappen van belang:
1. Vul VOOR de wedstrijd de spelerslijst in (dit kan dus ook thuis gedaan worden).
2. Laat beide scheidsrechters direct NA de wedstrijd de uitslag en eventuele kaarten invullen. Dit gebeurd dus nog op het veld of in het clubhuis. Doorgaans vult de eerste scheidsrechter alle gegevens in en bevestigt de tweede scheidsrechter deze.
3. Ten slotte moeten BEIDE teams de uitslag en eventuele kaarten bevestigen. Ook dit kan dus op het veld of in het clubhuis.
NB: Er zijn dus in totaal VIER partijen die het DWF moeten invullen en afronden: TWEE scheidsrechters en TWEE teams.

Mocht het invullen van het DWF direct na de wedstrijd onverhoopt niet lukken, doe dit dan thuis en in ieder geval voor 20.00 uur op de dag dat de wedstrijd is gespeeld.

Wanneer de DWF’s niet voor maandagavond 18.00 uur volledig zijn ingevuld, volgt een boete van de KNHB van 5 euro.

Mochten er nog vragen zijn over het invullen van het DWF kunt u natuurlijk altijd bij het wedstrijdsecretariaat terecht.