slider05.jpg slider04.jpg slider06.jpg slider03.jpg slider02.jpg slider01.jpg
Mijn Team
Jeugd
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Hartelijk welkom bij Hockey Club Zeewolde

HCZ
Brochures:


Via deze site geven wij u zoveel mogelijk informatie over de club, leden, vele vrijwilligers en de activiteiten op de club.   

Hockeyclub Zeewolde is opgericht op 21 november 1991. Wij zijn een vereniging met vooral veel  jeugdspelers. Onze kernwaarden zijn vastgelegd in onze 10 van HCZ.

Ons complex ligt aan de Horsterweg 214,  
3893 AA Zeewolde

Post uitsluitende via:
Postbus 1249
3890 BA  Zeewolde

 

Hockeyclub Zeewolde is een echte familieclub en dus voor iedereen. Onze vereniging functioneert dankzij de inzet van leden en hun ouders. U treft ze onder andere aan achter de bar, als trainer, coach of als scheidsrechter. Daarnaast zijn er ook vele vrijwilligers actief achter de schermen, bijvoorbeeld als lid van een commissie of van het bestuur. 

Hockeyclub Zeewolde stimuleert dat er zoveel mogelijk ouders in de vereniging participeren, zowel diegenen die hockeyen, gehockeyd hebben, als diegenen die nooit gehockeyd hebben. Het samen creëren van een gezellige familieclub waarbij iedereen zich verantwoordelijk voelt om met elkaar sportiviteit, veiligheid, respect en gezelligheid hoog in het vaandel te houden! 
Door ook te investeren in de kwaliteit van onze trainers, begeleiders, vele vrijwilligers en een fantastische accommodatie met 2 kunstgrasvelden en een semi-waterveld is er voor iedereen een plek om met heel veel plezier te hockeyen.
 
 
Iedereen die het nieuws heeft gevolgd over wat een hockeyclub kan overkomen, zal niet kunnen ontkennen dat ook HCZ er niet aan ontkomt om een deugdelijk veiligheidsbeleid te ontwikkelen.
 
Daarom is het bestuur Algemene zaken bezig met het opzetten van een veiligheidsprotocol voor HCZ.  Daarin zal de vertrouwenspersoon een duidelijke plaats krijgen die wordt vastgelegd in onze overige clubregels / statuten. Omdat het een zeer belangrijk onderwerp is, neemt de commissie even de tijd om dit goed neer te zetten.
Deze commissie was er nog niet formeel, maar met de veranderende omgeving en het verbaler worden van het individu, in algemene zin, is het wel iets wat wij als club graag op willen zetten in het kader: "voorkomen is beter dan genezen”.
 

Wij kunnen in ieder geval melden dat we twee mensen hebben gevonden die de rol van vertrouwenspersoon op zich willen nemen. Met het gebruik van wat het NOC-NSF ons ter beschikking stelt wordt een op maat gemaakt plan voor onze Hockeyclub gerealiseerd. Beide personen hebben een relevante achtergrond die een bijdrage kunnen zijn voor een dergelijke functie. 
 
 
De vertrouwenspersoon zal in ieder geval aanspreekbaar zijn voor ongewenst gedrag als:

  • seksuele intimidatie;
  • agressie en geweld;
  • pesten;
  • discriminatie;
  • interne criminaliteit.  

Wanneer je lid bent van Hockeyclub Zeewolde is er meer dan trainen of een wedstrijd spelen alleen. Ook buiten het veld organiseren we vele activiteiten.

Diverse toernooien, waaronder het Zomer Moonlight toernooi, Paastoernooi, Stick Together toernooi, Hockeykampen, etc. zijn inmiddels legendarisch.
En uiteraard tijdens en na afloop van een training of wedstrijd is iedereen welkom voor een gezellig drankje en praatje in het clubhuis!?

Wij zijn ook erkend leerbedrijf om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. 

Deze erkenning is uitgegeven door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).


 
U zult merken dat we onze site en onze mobiele app als belangrijkste communicatiemiddel gebruiken. Mocht u echter iets zoeken dat u niet meteen kunt vinden, mail dan naar [email protected] en wij zullen dan uw vragen proberen te beantwoorden.