Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Deze week laatste buiten trainingen voor A,B,C en D-jeugd dit jaar
25-11
Deze week zullen de laatste buiten trainingen zijn voor de A,B,C en D teams. Vanaf 1 december gaan de elftallen de zaal in.   De buiten trainingen zullen na de voorjaarsvakantie op maandag  2 maart 2015 weer van start gaan.   Wij wensen jullie allemaal heel veel hockeyplezier toe in de zaal.  
[ ..lees meer ]
Benjamintraining tijdens winterperiode!
25-11
TRAININGEN BENJAMINS TIJDENS HET WINTERSEIZOEN
 
In tegenstelling tot de elftallen, trainen de Benjamins tijdens de wintermaanden wel op het veld!  
Houd de website goed in de gaten!
[ ..lees meer ]
Zondag 23-11: een dag Van Goudse Kazen tot Dubbel Dee
25-11
Je zult maar die bofferd zijn die vanaf 11:00 's ochtends tot 18:00 uur 's avonds op de hockeyclub hebt rondgelopen. Overal werd gestreden voor de punten op het scherpst van de snede. Het gaat er heet aan toe in onze seniorencompetities zo vlak voor de winterstop. Op onze commandoheuvel voor het clubhuis overzien we de HCZ-slagvelden het
[ ..lees meer ]

Reageer (1 reacties)

Trainingsschema Jongste Jeugd (F3-, E6- en E8 teams) Winterperiode!!
25-11
In tegenstelling tot de 11-tallen blijven de jongste jeugd teams tijdens de midwinterperiode buiten doortrainen op de velden van HC Zeewolde, mits natuurlijk de weersomstandigheden het toelaten.
[ ..lees meer ]
Zeewolde H3 – Phoenix H10
24-11
Afgelopen zondag waren we als eerste op de club. We moesten dan ook al vroeg aantreden op het blauwe veld tegen Phoenix, die op de gedeeld laatste plaats stonden. Wij hadden voor de wedstrijd al zes punten meer dan zij en we gingen dan ook maar met één doel de wedstrijd in: winnen. 
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Beautysalon VLINDER MC1 speelt gelijk tegen koploper
24-11
In een heerlijk herfstzonnetje speelde afgelopen zaterdag MC1 tegen de koploper na 3 wedstrijden: Amersfoort. Zo op het eerste gezicht een behoorlijk fysiek verschil  maar op het veld ontspon zich een spannend hockeygevecht. Amersfoort kwam op voorsprong maar het was Kelly die de gelijkmaker intikte na een strafcorner. 1-1 was ook de
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

HCZ Dames 1 houdt stand tegen de koploper
24-11
HCZ Dames 1 - Spandersbosch Dames 1 (0 - 0)
Vandaag moest Zeewolde dames 1 spelen tegen de koploper, Spandersbosch dames 1.  Wij waren enorm gedreven om Spandersbosch te verslaan en we begonnen dan ook sterk. Toch ging het in de eerste helft gelijk op. Er werd door beide partijen hard gevochten voor de bal. Anouk
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Zeewolde H2 wint belangrijke strijd in zinderende thriller
24-11
Onze Heren 2 heeft afgelopen zondag een forse stap gezet in de titelstrijd. Door thuis met 2-1 van #2 USHC H7 te winnen is de koppositie verstevigd en is er nu een gat van 5 punten ontstaan.
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

29 november Sinterklaas bij HCZ!
24-11
Hockeyclub Zeewolde 16:00 - 17:30 uur
Ook dit jaar komt de Sint weer naar onze hockeyclub. Op zaterdag 29 november is het zover. Zit jij in de Benjamins, de F-jes of de E6-tallen? Meld je dan nu aan! Kosten bedragen €3,- per kind. Je kunt je aanmelden tot dinsdag 25 november .
[ ..lees meer ]
29 November Zaalhockey clinic en demonstratie wedstrijd in de Horst
24-11
Het zaalhockey seizoen begint over een paar weken. Wij beginnen met onze traditionele  zaalhockey clinic zaterdag 29 november 2014 in de Horst. Wij hebben dit jaar gekozen voor een clinic voor de C en D jeugd en een demonstratie wedstrijd tussen heren 1 en spelers die op hoog en top niveau in Nederland spelen.
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Zeewolde H1 - Gouda H1
23-11
Zeewolde zat in een goede flow, de laatste 2 wedstrijden werd de winst gepakt tegen concurrenten in het rechter rijtje. Vandaag stond Gouda op het programma, de nummer 3 op de ranglijst. Het moment voor ons om te laten zien dat het niveau van de laatste weken van structurele aard is.
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Zaalhockey Spelregels seizoen 2014-2015
23-11
Voor het nieuwe zaalhockey seizoen is het van belang dat je je als scheidsrechter weer goed op de hoogte stelt van de spelregels die in de zaal gelden.

Onderstaand de verschillende linkjes die je daarbij kunnen helpen.
spelregels vershillen zaalhockey-veldhockey informatie filmpje
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Informatie Zaalhockey seizoen 2014-15 (update 24-11-2014)
21-11
Het heeft even geduurd maar na het plannen van 10.000 wedstrijden voor 80 clubs heeft de KNHB het wedstrijdschema voor het zaalhockeyseizoen 2014-2015 volledig gereed gekregen. Je kunt het actuele wedstrijdschema via de standenmotor raadplegen.

[ ..lees meer ]


Bijlage: 20141124 HCZ zaaltrainingschema 2014-2015.xls

Reageer (0 reacties)

In memoriam: Jan van Rooijen
18-11
14-11
Deze week werden wij geconfronteerd met het verbijsterende bericht dat Jan van Rooijen ons ontvallen is. Samen met Jan hebben wij hockeyclub Zeewolde opgericht en hebben wij in die oprichtingsfase zeer nauw met hem samengewerkt. Hij was één van ons, bestuurslid van het eerste uur, een man van weinig woorden, maar met
[ ..lees meer ]

Reageer (1 reacties)

Sponsor overeenkomst Sportique en Hockeyclub Zeewolde voor 5 jaar verlengd!
15-11
Foto: Saskia Post
Hockeyclub Zeewolde en Sportique hebben hun sponsor overeenkomst voor 5 jaar verlengd. Sportique is vanaf de oprichting van HCZ betrokken als sponsor bij de vereniging. 
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Weer 10 clubscheidsrechters erbij !!!
14-11
Afgelopen week was het weer examenavond waaraan 15 jeugdleden deelnamen, helaas is niet  iedereen geslaagd, maar kunnen wel weer 10 nieuwe jonge scheidsrechters verwelkomen!!! 
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Oud HCZ speelster Esmee Peet opnieuw kampioen in de USA
10-11
Esmee Peet, oud speelster van HCZ, heeft met haar team de Delaware Blue Hens voor de tweede keer op rij de CAA titel weten te pakken. Kijk HIER voor het artikel Kijk HIER voor het filmpje
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Rijdersschema weer online
10-11
Zoals jullie kunnen zien op de site, is het rijdersschema voor de komende periode volledig ingepland. Uitgangspunten voor het rijdersschema zijn de volgende:

• Aantal spelers op basis van de aantallen in LISA; • Aantal spelers per auto:
[ ..lees meer ]
GEZOCHT: Nieuwe leden (8 jaar) voor nieuw Jongens E6-team
9-11
Wij willen heel graag na de midwinterperiode starten met een nieuw E6 team voor jongens.
Voor dit team hebben we op dit moment 4 spelers. Maar voor een volledig team heb je minimaal 6 spelers nodig. En als het zou kunnen willen we natuurlijk er nog een paar extra spelers bij.
[ ..lees meer ]
SPONSORACTIE FORMIDO!
3-11
Bij FORMIDO Zeewolde krijgen alle klanten bij elke besteding van 10 euro een munt. Deze munt is eenmalig te doneren aan de vereniging naar keuze. Hiervoor zijn kokers geplaatst in de winkel waar klanten hun munten direct kunnen doneren.  
[ ..lees meer ]


Bijlage: formidollar zeewolde.pdf

Reageer (0 reacties)

Samen goed op weg
3-11
 
HCZ heeft een sponsorovereenkomst gesloten met Verkeersschool United. Instructeurs Gerard Jan en Dave zijn enthousiast over de mogelijkheden die de hockeyclub biedt voor sponsoring. " We hebben een goede naamsbekendheid in Zeewolde en zien veel aansluiting bij de leden van de hockeyclub”
 
[ ..lees meer ]
MET SPOED OP ZOEK NAAR EEN HOCKEYTRAINER VOOR DE MA2!
22-10
Hockeyclub Zeewolde  is met zeer veel spoed ( start 29 oktober ) op zoek naar een jeugdtrainer voor de MA2 voor 1x in de week op woensdag van 19.30 tot 20.30 uur.
Ben jij een enthousiaste (senior) hockeyer en vind jij het leuk om tegen een vergoeding training te geven aan deze meiden?
[ ..lees meer ]
GEZOCHT: OUDERS VOOR ORGANISATIE HOCKEYKAMP!
18-9
Al jaren wordt het Sportique Hockeykamp georganiseerd op de club speciaal voor de jongste jeugd en is inmiddels al echt een begrip geworden.
 
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

EEN GEBITSBESCHERMER DRAGEN HOORT BIJ HOCKEY!
22-8
De Hockeyclub Zeewolde raadt haar spelers ten zeerste aan om een (goede) gebitsbeschermer te dragen tijdens de trainingen en wedstrijden. Per jaar vinden tijdens hockeywedstrijden nog steeds 1800 ongelukken met schade aan het gebit plaats.  Wij doen dan ook een dringende oproep aan alle spelers, ouders, trainers en coaches
[ ..lees meer ]

Reageer (1 reacties)

De Broekhuis Harderwijk Clubbonus
9-6
Koop een Volvo of Ford bij Broekhuis Harderwijk en HCZ krijgt €250,- in de clubkas!
[ ..lees meer ]
Fluitlijstje HCZ
29-9
Vaak krijgen de dames van de wedstrijdtafel de vraag wie er tegen betaling wil scheidsrechteren? Daarom hier als bijlage de `fluitlijst´ waarop de namen, mailadressen en telefoonnummers staan van de mensen die tegen betaling je fluitbeurt over willen nemen.
[ ..lees meer ]


Bijlage: fluitlijst nov 2013(2).pdfHoofdsponsor

Special Sponsor

Teamsponsors Businessclub Sponsors Keepersclub Overige Sponsoren