Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
MET SPOED OP ZOEK NAAR EEN HOCKEYTRAINER VOOR DE MA2!
22-10
Hockeyclub Zeewolde  is met zeer veel spoed ( start 29 oktober ) op zoek naar een jeugdtrainer voor de MA2 voor 1x in de week op woensdag van 19.30 tot 20.30 uur.
Ben jij een enthousiaste (senior) hockeyer en vind jij het leuk om tegen een vergoeding training te geven aan deze meiden?
[ ..lees meer ]
Fietsen op de hockeyvelden
22-10
Fietsen op de hockeyvelden.
Het is altijd leuk te zien als kinderen buiten de trainingen om te vinden zijn op de velden om een partijtje te hockeyen. 
Echter, afgelopen dagen hebben wij een paar keer geconstateerd dat de hockeyvelden gebruikt worden om op te crossen met de fiets.
[ ..lees meer ]
Uitnodiging Algemene Ledenvergadering
15-10
Beste leden, ouders, vrijwilligers, 
Het bestuur nodigt u hierbij graag uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van HCZ, die zal worden gehouden op maandag 3 november 2014 vanaf 20.00 uur in het clubhuis. De agenda voor deze avond is als volgt: Opening Ingekomen stukken + mededelingen
[ ..lees meer ]
IN DE HERFSTVAKANTIE VAN 18 T/M 26 OKTOBER ZIJN ER GEEN REGULIERE TRAININGEN VOOR DE A-B-C-D-E-F TEAMS, INSTUIF, BENJAMINS, KEEPERS EN NIEUWE LEDEN TRAINING!
14-10
In de herfstvakantie, van zaterdag 18 t/m zondag 26 oktober 2014 zijn er geen veld trainingen voor de A-B-C-D-E -F teams , Instuif , nieuwe leden training en Benjamins. Ook zijn er in deze week geen keeperstrainingen!
[ ..lees meer ]
Kromhouters H1 - Zeewolde H1
13-10
Vanuit een mistig Zeewolde werd de reis ingezet naar het land van Flipje, uit tegen de ongeslagen koploper Kromhouters. Lerend van de vorige wedstrijden begon Zeewolde fel aan de wedstrijd. Een goede individuele actie van Milan werd bekroond met een doelpunt. Zeewolde bleef vanuit een strakke organisatie spelen, een actie van Roderik in de
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Aanmelden Scheidsrechter Cursus !!!!!!!!
3-10
Aan alle 15 plussers, zonder scheidsrechtersdiploma: 
Geachte leden van de HCZ,
[ ..lees meer ]
VRIJDAG 3 OKTOBER WEER EEN TWEEDE TRAININGMOMENT/INSTUIF F3-EN E6-TEAMS!
30-9
HC Zeewolde wil de F3-en E6 teams graag een tweede trainingsmoment aanbieden in de vorm van een instuif. Tijdens dit extra trainingsmoment komen alle hockey basisvaardigheden en technieken aan de orde. Een mooie gelegenheid dus om het hockeyspel zowel individueel als in teamverband te verbeteren!
[ ..lees meer ]
SPONSORACTIE FORMIDO!
27-9
Bij FORMIDO Zeewolde krijgen alle klanten bij elke besteding van 10 euro een munt. Deze munt is eenmalig te doneren aan de vereniging naar keuze. Hiervoor zijn kokers geplaatst in de winkel waar klanten hun munten direct kunnen doneren.  
[ ..lees meer ]


Bijlage: formidollar zeewolde.pdf

Reageer (0 reacties)

Hand-Out Meet & Greet Coaches Start Seizoen '14/15
18-9
Op 5 september j.l. stond de afslag van het seizoen '14/15 centraal bij de Meet & Greet voor Coaches. Op deze avond werd kort onze organisatie, contactpersonen per commissie als mede de speerpunten van dit seizoen gepresenteerd. 
[ ..lees meer ]


Bijlage: 05092014_MeetGreetCoachesHCZ.pdf
GEZOCHT: OUDERS VOOR ORGANISATIE HOCKEYKAMP!
18-9
Al jaren wordt het Sportique Hockeykamp georganiseerd op de club speciaal voor de jongste jeugd en is inmiddels al echt een begrip geworden.
 
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Grote Club Actie gestart
13-9
Beste ouders, coaches en trainers,   Vanaf 13 september is de Grote Club Actie gestart voor uw dochter of zoon. Voor de club is dit een bijzondere gebeurtenis omdat we vanuit de Grote Club Actie en dankzij de inspanningen van uw zoon of dochter extra gelden ontvangen. Met dat geld kunnen we de contributies onder controle
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

EEN GEBITSBESCHERMER DRAGEN HOORT BIJ HOCKEY!
22-8
De Hockeyclub Zeewolde raadt haar spelers ten zeerste aan om een (goede) gebitsbeschermer te dragen tijdens de trainingen en wedstrijden. Per jaar vinden tijdens hockeywedstrijden nog steeds 1800 ongelukken met schade aan het gebit plaats.  Wij doen dan ook een dringende oproep aan alle spelers, ouders, trainers en coaches
[ ..lees meer ]

Reageer (1 reacties)

De Broekhuis Harderwijk Clubbonus
9-6
Koop een Volvo of Ford bij Broekhuis Harderwijk en HCZ krijgt €250,- in de clubkas!
[ ..lees meer ]
Fluitlijstje HCZ
29-9
Vaak krijgen de dames van de wedstrijdtafel de vraag wie er tegen betaling wil scheidsrechteren? Daarom hier als bijlage de `fluitlijstĀ“ waarop de namen, mailadressen en telefoonnummers staan van de mensen die tegen betaling je fluitbeurt over willen nemen.
[ ..lees meer ]


Bijlage: fluitlijst nov 2013(2).pdfHoofdsponsor

Special Sponsor

Teamsponsors Businessclub Sponsors Keepersclub Overige Sponsoren