Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Zeewolde H1 - Gouda H1
23-11
Zeewolde zat in een goede flow, de laatste 2 wedstrijden werd de winst gepakt tegen concurrenten in het rechter rijtje. Vandaag stond Gouda op het programma, de nummer 3 op de ranglijst. Het moment voor ons om te laten zien dat het niveau van de laatste weken van structurele aard is.
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Informatie Zaalhockey seizoen 2014-15
21-11
Het heeft even geduurd maar na het plannen van 10.000 wedstrijden voor 80 clubs heeft de KNHB het wedstrijdschema voor het zaalhockeyseizoen 2014-2015 volledig gereed gekregen. Je kunt het actuele wedstrijdschema via de standenmotor raadplegen.

[ ..lees meer ]


Bijlage: HCZ zaaltrainingschema 2014-2015.xls

Reageer (0 reacties)

Zaalhockey clinic en demonstratie wedstrijd met hockey toppers
20-11
Het zaalhockey seizoen begint over een paar weken. Wij beginnen met onze traditionele  zaalhockey clinic zaterdag 29 november 2014. Wij hebben dit jaar gekozen voor een clinic voor de C en D jeugd en een demonstratie wedstrijd tussen heren 1 en spelers die op hoog en top niveau in Nederland spelen.
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

29 november Sinterklaas bij HCZ!
20-11
Hockeyclub Zeewolde 16:00 - 17:30 uur
Ook dit jaar komt de Sint weer naar onze hockeyclub. Op zaterdag 29 november is het zover. Zit jij in de Benjamins, de F-jes of de E6-tallen? Meld je dan nu aan! Kosten bedragen €3,- per kind. Je kunt je aanmelden tot dinsdag 25 november .
[ ..lees meer ]
Zeewolde H2 herovert koppositie!
20-11
Al een week voor de ontmoeting met directe concurent USHC H7 heeft onze H2 de koppositie weer teruggepakt. Door het verlies van USHC tegen Dorsteti H1 (#3) en door de eigen wedstrijd te winnen heeft het tweede team van onze club nu 2 punten voorsprong met het ingaan van de sleutelwedstrijd van komend weekend.
 
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

In memoriam: Jan van Rooijen
18-11
14-11
Deze week werden wij geconfronteerd met het verbijsterende bericht dat Jan van Rooijen ons ontvallen is. Samen met Jan hebben wij hockeyclub Zeewolde opgericht en hebben wij in die oprichtingsfase zeer nauw met hem samengewerkt. Hij was één van ons, bestuurslid van het eerste uur, een man van weinig woorden, maar met
[ ..lees meer ]

Reageer (1 reacties)

Beautysalon VLINDER MC1 speelt beste wedstrijd van het seizoen
17-11
Je beste wedstrijd spelen tot nu toe en toch verliezen. Het kan! Afgelopen zaterdag speelde MC1 in en tegen Leusden. Wat eerst een uitdaging leek om op een heus waterveld te spelen leek ter plekke toch minder aantrekkelijk. Een veld dat bobbelde en lijnen die niet helemaal recht lagen. Het kon MC1 er niet van weerhouden met zeer veel energie te
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Woerden H2 – Zeewolde H3
17-11
Afgelopen zondag stond Woerden H2 ons op te wachten. We wisten dat we een moeilijke wedstrijd tegemoet gingen: Woerden had tot nu toe alle 8 wedstrijden gewonnen, en ze hadden een doelsaldo van maar liefst 49 om 3.     Onze coach, Roland, wist dit natuurlijk als geen ander en had een van zijn tactische trucs toegepast: we
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Souburgh H1 - Zeewolde H1
16-11
Vandaag stond onze verste uitwedstrijd op het programma, de nummer laatst Souburgh uit Alblasserdam. Op een doorweekt zandveld liet Souburgh al snel zien wat hun intentie was, veel man achter de bal en gokken op de counter.

[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Sponsor overeenkomst Sportique en Hockeyclub Zeewolde voor 5 jaar verlengd!
15-11
Foto: Saskia Post
Hockeyclub Zeewolde en Sportique hebben hun sponsor overeenkomst voor 5 jaar verlengd. Sportique is vanaf de oprichting van HCZ betrokken als sponsor bij de vereniging. 
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Zeewolde H2 maakt zich op voor belangrijke wedstrijden
14-11
Na het verrassende en nipte verlies thuis tegen voormalig #10 Nieuwegein (2-1) is onze H2 de stevige positie in de Reserve 5 klasse C kwijtgeraakt. Mogelijk heeft Nieuwegein daarbij gebruik gemaakt van niet-speelgerechtige spelers en zal dientengevolge de wedstrijd herspeeld moeten worden, maar tot de bond hierover uitspraak doet gaan we ervan
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Weer 10 clubscheidsrechters erbij !!!
14-11
Afgelopen week was het weer examenavond waaraan 15 jeugdleden deelnamen, helaas is niet  iedereen geslaagd, maar kunnen wel weer 10 nieuwe jonge scheidsrechters verwelkomen!!! 
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Oud HCZ speelster Esmee Peet opnieuw kampioen in de USA
10-11
Esmee Peet, oud speelster van HCZ, heeft met haar team de Delaware Blue Hens voor de tweede keer op rij de CAA titel weten te pakken. Kijk HIER voor het artikel Kijk HIER voor het filmpje
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Rijdersschema weer online
10-11
Zoals jullie kunnen zien op de site, is het rijdersschema voor de komende periode volledig ingepland. Uitgangspunten voor het rijdersschema zijn de volgende:

• Aantal spelers op basis van de aantallen in LISA; • Aantal spelers per auto:
[ ..lees meer ]
GEZOCHT: Nieuwe leden (8 jaar) voor nieuw Jongens E6-team
9-11
Wij willen heel graag na de midwinterperiode starten met een nieuw E6 team voor jongens.
Voor dit team hebben we op dit moment 4 spelers. Maar voor een volledig team heb je minimaal 6 spelers nodig. En als het zou kunnen willen we natuurlijk er nog een paar extra spelers bij.
[ ..lees meer ]
SPONSORACTIE FORMIDO!
3-11
Bij FORMIDO Zeewolde krijgen alle klanten bij elke besteding van 10 euro een munt. Deze munt is eenmalig te doneren aan de vereniging naar keuze. Hiervoor zijn kokers geplaatst in de winkel waar klanten hun munten direct kunnen doneren.  
[ ..lees meer ]


Bijlage: formidollar zeewolde.pdf

Reageer (0 reacties)

Samen goed op weg
3-11
 
HCZ heeft een sponsorovereenkomst gesloten met Verkeersschool United. Instructeurs Gerard Jan en Dave zijn enthousiast over de mogelijkheden die de hockeyclub biedt voor sponsoring. " We hebben een goede naamsbekendheid in Zeewolde en zien veel aansluiting bij de leden van de hockeyclub”
 
[ ..lees meer ]
MET SPOED OP ZOEK NAAR EEN HOCKEYTRAINER VOOR DE MA2!
22-10
Hockeyclub Zeewolde  is met zeer veel spoed ( start 29 oktober ) op zoek naar een jeugdtrainer voor de MA2 voor 1x in de week op woensdag van 19.30 tot 20.30 uur.
Ben jij een enthousiaste (senior) hockeyer en vind jij het leuk om tegen een vergoeding training te geven aan deze meiden?
[ ..lees meer ]
GEZOCHT: OUDERS VOOR ORGANISATIE HOCKEYKAMP!
18-9
Al jaren wordt het Sportique Hockeykamp georganiseerd op de club speciaal voor de jongste jeugd en is inmiddels al echt een begrip geworden.
 
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

EEN GEBITSBESCHERMER DRAGEN HOORT BIJ HOCKEY!
22-8
De Hockeyclub Zeewolde raadt haar spelers ten zeerste aan om een (goede) gebitsbeschermer te dragen tijdens de trainingen en wedstrijden. Per jaar vinden tijdens hockeywedstrijden nog steeds 1800 ongelukken met schade aan het gebit plaats.  Wij doen dan ook een dringende oproep aan alle spelers, ouders, trainers en coaches
[ ..lees meer ]

Reageer (1 reacties)

De Broekhuis Harderwijk Clubbonus
9-6
Koop een Volvo of Ford bij Broekhuis Harderwijk en HCZ krijgt €250,- in de clubkas!
[ ..lees meer ]
Fluitlijstje HCZ
29-9
Vaak krijgen de dames van de wedstrijdtafel de vraag wie er tegen betaling wil scheidsrechteren? Daarom hier als bijlage de `fluitlijst´ waarop de namen, mailadressen en telefoonnummers staan van de mensen die tegen betaling je fluitbeurt over willen nemen.
[ ..lees meer ]


Bijlage: fluitlijst nov 2013(2).pdfHoofdsponsor

Special Sponsor

Teamsponsors Businessclub Sponsors Keepersclub Overige Sponsoren