Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
WEKELIJKSE INSTUIF OP VRIJDAG VOOR E-6 EN F-3 TEAMS!
28-10


Een aantal weken geleden zijn de trainers van de Hockeyschool HCZ met veel enthousiasme gestart met de wekelijkse instuif voor de E6 en F3 teams. Helaas en mede ook door de verschillende schooltoernooien was de opkomst tijdens deze Instuif aan de lage kant! Voor de E6 en F3 teams is dit het tweede
[ ..lees meer ]
Zeewolde Dames 1 – Soest Dames 1 (2-1)
27-10
Afgelopen zondag, 26 oktober, speelde de Dames 1 van Zeewolde thuis tegen Soest Dames 1. 
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Fietsen op de hockeyvelden
22-10
Fietsen op de hockeyvelden.
Het is altijd leuk te zien als kinderen buiten de trainingen om te vinden zijn op de velden om een partijtje te hockeyen. 
Echter, afgelopen dagen hebben wij een paar keer geconstateerd dat de hockeyvelden gebruikt worden om op te crossen met de fiets.
[ ..lees meer ]
MET SPOED OP ZOEK NAAR EEN HOCKEYTRAINER VOOR DE MA2!
22-10
Hockeyclub Zeewolde  is met zeer veel spoed ( start 29 oktober ) op zoek naar een jeugdtrainer voor de MA2 voor 1x in de week op woensdag van 19.30 tot 20.30 uur.
Ben jij een enthousiaste (senior) hockeyer en vind jij het leuk om tegen een vergoeding training te geven aan deze meiden?
[ ..lees meer ]
Uitnodiging Algemene Ledenvergadering
15-10
Beste leden, ouders, vrijwilligers, 
Het bestuur nodigt u hierbij graag uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van HCZ, die zal worden gehouden op maandag 3 november 2014 vanaf 20.00 uur in het clubhuis. De agenda voor deze avond is als volgt: Opening Ingekomen stukken + mededelingen
[ ..lees meer ]
Aanmelden Scheidsrechter Cursus !!!!!!!!
3-10
Aan alle 15 plussers, zonder scheidsrechtersdiploma: 
Geachte leden van de HCZ,
[ ..lees meer ]
SPONSORACTIE FORMIDO!
27-9
Bij FORMIDO Zeewolde krijgen alle klanten bij elke besteding van 10 euro een munt. Deze munt is eenmalig te doneren aan de vereniging naar keuze. Hiervoor zijn kokers geplaatst in de winkel waar klanten hun munten direct kunnen doneren.  
[ ..lees meer ]


Bijlage: formidollar zeewolde.pdf

Reageer (0 reacties)

GEZOCHT: OUDERS VOOR ORGANISATIE HOCKEYKAMP!
18-9
Al jaren wordt het Sportique Hockeykamp georganiseerd op de club speciaal voor de jongste jeugd en is inmiddels al echt een begrip geworden.
 
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Grote Club Actie gestart
13-9
Beste ouders, coaches en trainers,   Vanaf 13 september is de Grote Club Actie gestart voor uw dochter of zoon. Voor de club is dit een bijzondere gebeurtenis omdat we vanuit de Grote Club Actie en dankzij de inspanningen van uw zoon of dochter extra gelden ontvangen. Met dat geld kunnen we de contributies onder controle
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

EEN GEBITSBESCHERMER DRAGEN HOORT BIJ HOCKEY!
22-8
De Hockeyclub Zeewolde raadt haar spelers ten zeerste aan om een (goede) gebitsbeschermer te dragen tijdens de trainingen en wedstrijden. Per jaar vinden tijdens hockeywedstrijden nog steeds 1800 ongelukken met schade aan het gebit plaats.  Wij doen dan ook een dringende oproep aan alle spelers, ouders, trainers en coaches
[ ..lees meer ]

Reageer (1 reacties)

De Broekhuis Harderwijk Clubbonus
9-6
Koop een Volvo of Ford bij Broekhuis Harderwijk en HCZ krijgt €250,- in de clubkas!
[ ..lees meer ]
Fluitlijstje HCZ
29-9
Vaak krijgen de dames van de wedstrijdtafel de vraag wie er tegen betaling wil scheidsrechteren? Daarom hier als bijlage de `fluitlijst´ waarop de namen, mailadressen en telefoonnummers staan van de mensen die tegen betaling je fluitbeurt over willen nemen.
[ ..lees meer ]


Bijlage: fluitlijst nov 2013(2).pdfHoofdsponsor

Special Sponsor

Teamsponsors Businessclub Sponsors Keepersclub Overige Sponsoren