Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
VRIJDAG 3 OKTOBER WEER EEN TWEEDE TRAININGMOMENT/INSTUIF F3-EN E6-TEAMS!
30-9
HC Zeewolde wil de F3-en E6 teams graag een tweede trainingsmoment aanbieden in de vorm van een instuif. Tijdens dit extra trainingsmoment komen alle hockey basisvaardigheden en technieken aan de orde. Een mooie gelegenheid dus om het hockeyspel zowel individueel als in teamverband te verbeteren!
[ ..lees meer ]
Rapid H1 - Zeewolde H1
30-9
Zondag stond de uitwedstrijd tegen Rapid op het programma. Rapid uit Gorinchem aan Zee aan het veld te zien. Zeewolde begon wat slap aan de wedstrijd, te maken met het zand, de warmte of gebrek aan concentratie? Rapid begon feller wat resulteede in een snelle 1-0. Vlak daarna wist Jorrit te gelijkmaker te scoren na een goede combinatie
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Aandachtspunten gele kaarten veldhockey 2014-2015
30-9
1.       Inleiding
Hieronder treft u een aantal aandachtspunten aan van de regels die gelden bij het verkrijgen van gele kaarten en van de wijze waarop de KNHB daarmee omgaat. Tussen haakjes staat het betreffende artikel vermeld van het Tuchtreglement (TR). Tevens geven we een samenvatting van de
[ ..lees meer ]
Trainen en fietsen in het donker!!
29-9
Met de herfstvakantie al weer in het vooruitzicht zien we ook dat het al weer veel vroeger donker wordt. 
[ ..lees meer ]
Spitsbergen Dames 1​- Zeewolde Dames 1 (7-2)
29-9
Afgelopen zondag speelde we alweer de derde wedstrijd van het seizoen. De eerste 10 minuten speelde we goed. Daardoor werd er al snel gescoord door Saskia Captein, middels een mooie opbouw vanuit de achterhoede en het middenveld. Vervolgens kwam er een reeks doelpunten van Spitsbergen. Ze wisten met snelle counters vijf doelpunten te
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

WORDEN DE MEIDEN B3 ONGESLAGEN KAMPIOEN….?
28-9
Afgelopen zaterdag 27 september was het weer zover. De meiden MB3 moesten weer hockeyen na een week hard trainen. Na de afgelopen zaterdagen gewonnen te hebben met 12-0 tegen Hoevelaken, 2-5 tegen Woerden en 3-0 tegen Haaskamp kon een overwinning tegen de nummer drie, Naarden, niet uitblijven. 
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

SPONSORACTIE FORMIDO!
27-9
Bij FORMIDO Zeewolde krijgen alle klanten bij elke besteding van 10 euro een munt. Deze munt is eenmalig te doneren aan de vereniging naar keuze. Hiervoor zijn kokers geplaatst in de winkel waar klanten hun munten direct kunnen doneren.  
[ ..lees meer ]


Bijlage: formidollar zeewolde.pdf

Reageer (0 reacties)

KNHB stelt gebitsbescherming voor iedereen verplicht
23-9
HC Zeewolde adviseerde al jaren aan elke speler, ongeacht leeftijd, tijdens trainingen en wedstrijden een goede gebitsbeschermer te dragen. Zo kon er tijdens de Openingsdag nog worden 'gehapt'.
[ ..lees meer ]

Reageer (1 reacties)

Zeewolde H1 - Maarssen H1
22-9
Na de goede start vorige week stond Zeewolde H1 afgelopen zondag op eigen veld tegenover één van de kampioenskandidaten, Maarssen H1. Dat we met een goede ploeg te maken hadden bleek wel dat een paar individuele fouten genadeloos werden afgestraft. Met de rust keek Zeewolde tegen een 3-0 achterstand aan.
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Zeewolde Dames 1 – Lelystad Dames 1 7-1 (4-0 ruststand)
22-9
Afgelopen zondag speelde dames 1 van HC Zeewolde de wedstrijd tegen dames 1 uit Lelystad. We kennen deze tegenstander van oefenwedstrijden, hierin is Zeewolde altijd het beter spelende team geweest. En dat bleek ook deze keer het geval te zijn.
[ ..lees meer ]

Reageer (1 reacties)

Coordinatie EHBO benodigdheden
22-9
Sinds september zijn wij, Karin Paauw en Paula van Kordelaar, aanspreekpunten daar waar het gaat om EHBO benodigdheden.
Bij de aanvang van het seizoen hebben wij zoveel mogelijk teams kunnen voorzien van EHBO tassen en/of EHBO dozen. Het kan zijn dat jouw team nog niet in het bezit is van de spullen.
[ ..lees meer ]

Reageer (1 reacties)

Hand-Out Meet & Greet Coaches Start Seizoen '14/15
18-9
Op 5 september j.l. stond de afslag van het seizoen '14/15 centraal bij de Meet & Greet voor Coaches. Op deze avond werd kort onze organisatie, contactpersonen per commissie als mede de speerpunten van dit seizoen gepresenteerd. 
[ ..lees meer ]


Bijlage: 05092014_MeetGreetCoachesHCZ.pdf
GEZOCHT: OUDERS VOOR ORGANISATIE HOCKEYKAMP!
18-9
Al jaren wordt het Sportique Hockeykamp georganiseerd op de club speciaal voor de jongste jeugd en is inmiddels al echt een begrip geworden.
 
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Grote Club Actie gestart
13-9
Beste ouders, coaches en trainers,   Vanaf 13 september is de Grote Club Actie gestart voor uw dochter of zoon. Voor de club is dit een bijzondere gebeurtenis omdat we vanuit de Grote Club Actie en dankzij de inspanningen van uw zoon of dochter extra gelden ontvangen. Met dat geld kunnen we de contributies onder controle
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Promotiefilm van Jacques en Victor vertoont op RTL late night
5-9
Victor en Jacques spelers van jongens A1 hadden vorig jaar een promotie film van een adidas stick gemaakt. Het YouTube filmpje werd meteen opgepakt door  Adidas op Facebook.
Inmiddels hebben ze al meer dan 18.000 hits met de volgende link: http://youtu.be/4zLSy3PTspI
[ ..
lees meer ]

Reageer (0 reacties)

Shake Hands ook op onze vereniging!
4-9
Sportiviteit & Respect hebben wij als Hockeyclub Zeewolde hoog in het vaandel staan. Bij ons gaan sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand.  Dat willen we graag zo houden en daarom gaan wij ook, net als andere verenigingen, het Shake Hands initiatief uitvoeren. Shake Hands is een initiatief dat in het afgelopen seizoen
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

LOCKER INDELING 2014 – 2015
3-9
Het heeft bloed, zweet en tranen gekost om de lockers voor de keep(st)ers eerlijk te verdelen.
De Materiaal Commissie heeft afgelopen jaar lockers opgebroken, lockers verdeeld en uitgeruimd.
We hebben een RESET uitgevoerd en we zijn er uit.[ ..lees meer ]
EEN GEBITSBESCHERMER DRAGEN HOORT BIJ HOCKEY!
22-8
De Hockeyclub Zeewolde raadt haar spelers ten zeerste aan om een (goede) gebitsbeschermer te dragen tijdens de trainingen en wedstrijden. Per jaar vinden tijdens hockeywedstrijden nog steeds 1800 ongelukken met schade aan het gebit plaats.  Wij doen dan ook een dringende oproep aan alle spelers, ouders, trainers en coaches
[ ..lees meer ]

Reageer (1 reacties)

De Broekhuis Harderwijk Clubbonus
9-6
Koop een Volvo of Ford bij Broekhuis Harderwijk en HCZ krijgt €250,- in de clubkas!
[ ..lees meer ]
Fluitlijstje HCZ
29-9
Vaak krijgen de dames van de wedstrijdtafel de vraag wie er tegen betaling wil scheidsrechteren? Daarom hier als bijlage de `fluitlijst´ waarop de namen, mailadressen en telefoonnummers staan van de mensen die tegen betaling je fluitbeurt over willen nemen.
[ ..lees meer ]


Bijlage: fluitlijst nov 2013(2).pdfHoofdsponsor

Special Sponsor

Teamsponsors Businessclub Sponsors Keepersclub Overige Sponsoren